Svjetsko prvenstvo u nogometu 2022 Kladionica
XS
SM
MD
LG

Festival „Jahorina HOT" od 1. do 3. jula na olimpijskoj planini

Ovog ljeta, Jahorina će biti omiljena destinacija svih turista koji vole da uživaju u različitim zanimljivim aktivnostima, koncertima, ali i provedu ljetnje dane u prirodi. Festivalom „Jahorina HOT" koji se održava od 1. do 3. jula svečano će biti otvorena ljetnja sezona, a na konferenciji za medije predstavljen je program otvaranja, ali i mnogi drugi sadržaji koji će se naći u ponudi Olimpijskog centra.

„Veliko mi je zadovoljstvo što danas imam priliku da predstavim sve ono što smo pripremili za ljetnju sezonu koju otvaramo zaista spektakularnom trodnevnom manifestacijom ,Jahorina HOT', tokom koje ćemo učiniti da Jahorina bude planina za cijelu porodicu. Svi posjetioci naše planine uz bogat zabavni program tokom cijelog ljeta imaće priliku da istinski uživaju u brojnim novitetima. Sadržaje kakve je pripremila Jahorina, nama niko u Evropi.  Za ljubitelje adrenalina pripremljen je OLIMP avantura park, u okviru kojeg je i najduži planinski bob u jugoistočnoj Evropi, atrakcije NauticJet, Butterfly, ZipLine, koji se prostire iznad akumulacionog jezera na vrhu planine, kao i Tower, Loopster i SkyDive atrakcije. Biciklizam, panoramsko razgledanje planinskih vrhova, vožnja kvadovima, karting, dečije atrakcije, edukativne i tjubing staze, samo su dio sadržaja koje će gosti Jahorine moći da koriste tokom ljetnje sezone. Fantastična manifestacija ,Jahorina HOT' predstavlja najadekvatniji uvod u ubedljivo najsadržajniju ljetnju sezonu na planini Jahorini. Hladno najvreliji događaj obilježiće savršen slijed manifestacija koje predstavljaju najbolji spoj Hedonizma, Odmora i Turizma, a koji će našim posjetiocima pružiti samo najbolje iz svake od pomenutih oblasti. Cjelodnevne aktivnosti biće prilagođene djeci, ali i odraslima, ugostićemo neke od najpoznatijih muzičkih zvijezda regiona poput Cece, Vlade Georgieva, Ace Lukasa, S.A.R.S-a, Nervoznog poštara, Kikija Lesendrića i Pilota, Leontine sa horom Čarolija. Veliko hvala Leontini jer je i danas sa nama, veoma mi je drago da sarađujemo prvi put. Dijelimo iste ciljeve i ogromnu ljubav prema djeci i mladima", istakao je na konferenciji direktor OC Jahorina Dejan Ljevnaić, koji je i poklonio skije mališanima iz hora „Čarolija" u okviru pokrenute akcije „1.000 skija za našu djecu", koja za cilj ima stvaranje i njegovanje ljubavi prema skijanju, te boravku na planini i vazduhu, prepunom blagodati za zdravlje i odrastanje djece.

Poznata kantautorka Leontina Vukomanović nastupiće sa svojim dečijim horom „Čarolije" drugog dana festivala, a ona je tim povodom istakla:

„Ovim putem željela bih da zahvalim OC Jahorina na pozivu i prilici da popularne dječije pjesme izvedemo na olimpijskoj planini. Vjerujem da će djeca, ali i njihovi roditelji uživati u programu koji smo pripremili za njih, a mi se neizmjerno radujemo koncertu i boravku u prirodi. Ja lično mnogo volim Jahorinu i uvijek je rado posjećujem".

Ne propustite nezaboravni festival „Jahorina HOT", ali i rezervišite ovog leta svoje mesto na planini na kojoj ćete uživati svim čulima.