XS
SM
MD
LG

Heo i Drim tim najbolji

Pod pokroviteljstvom grada Trebinja i u organizaciji Sportskog portala Hercegsport, sinoć je na terenima Osnovne škole Vuk Karadžić održan tradicionalni 3×3 košarkaški turnir Trofej Zeleni.

Turnir, koji se igra već drugu godinu, se igra u znak sjećanja na legendarnog profesora fizičkog vaspitanja Dragana Zelenovića Zelenog koji je godinama predavao fizičko vaspitanje u ovoj školi i prvim sportskim koracima naučio mnoge, sada već uspješne sportiste,piše hercegsport.com

U konkurenciji košarkaša 2009. godište i mlađi prvo mjesto na turniru osvojio je bilećki Heo, drugo mjesto pripalo je ekipi Vrela iz Čajniča a treće OKK Gacko. Najbolji igrač turnira bio je Vlada Vujovič član bilećkog Hea dok je najbolji u brzinskom i tehničkom savladavanju prepreka bio Balša Mijanović član ekipe Zahumlje 09.

Kod košarkaša 2008. godište prvo mjesto pripalo je ekipi Dream team, drugo mjesto Zahumlju 08 a treće ekipi OKK Velež. Najbolji igrač turnira je Vuk Vuković iz pobjedničke ekipe a prestišni Trofej Zeleni je pripao Jovanu Radiću iz pobjedničke ekipe.

Juče je publika imala priliku da uživa u revijalnoj utakmici reprezentacije turnira i šampiona Crne gore u mini košarci ekipi Pantera.

Veliku pomoć u organizaciji turnira pružila nam je Osnovna škola Vuk Karadžić, Javna ustanova Trebinjesport, Sportsko društvo Leotar, Vatrogasna jedinica Trebinje, portal trebinjelive, Segment Trebinje i Gaga Ignjatić i rstoran Drijen.

Organizator portal hercegsport želi da se zahvali mladim košarkašima i košarkašicama koji su pogmli održavanje turnira, Dajani Elek Milošević na ustupljenim fotografijama, sjajnoj trebinjskoj košarkaškoj omladini koja je vodila zapisnike i MVP mađarskog košarkaškog prvenstva Stefanu Mijoviću .

Ipak, najveće hvala sjajnom Jovanu Kovačini koji je bio najveća pomoć, podrška i čovjek bez koga ovaj turnir ne bi bio isti.