XS
SM
MD
LG

Katana i Živkovićeva osvojile četiri medalje za AK "Prnjavor"

Magdalena Katana i Milica Živković, dvije takmičarke Atletskog kluba "Prnjavor" osvojile su ukupno četiri medalje na dvodnevnom prvenstvu Bosne i Hercegovine u Sarajevu.

“Magdalena je osvojila dvije titule vicešampiona Bosne i Hercegovine u elitnim disciplinama na 1500 i 3000m. I pored titule mlađe juniorske državne prvakinje dodala je ove dvije. Sada slijede pripreme za kros prvenstva i napad na nove titule. Živkovićeva, iako je tek prva godina starija pionirka u dvije kategorije iznad sebe je osvojila dvije bronzane medalje takođe na 1500 i 3000m i dokazala da se radi o vrhunskom talentu.Treća naša takmičarka koja je nastupala na prvenstvu BiH van konkurencije zbog nedovoljno godina je naša rekorderka dvanaestogodišnja Jovana Radulović, koja je opet pomijerala granice. Jovana je u fantastičnoj trci na 800m ponovo popravila lični rekord koji sada iznosi 2 minuta i 31 sekundu“, saopšteno je iz AK „Prnjavor“.

Prnjavorčane za dva dana nas očekuje nastup na Međunarodnom atletskom mitingu u Čakovcu, gdje očekuju novi nastup najbolje atletičarke Republike Srpske i njihovog kluba, Jelene Gajić na 800m.