Svjetsko prvenstvo u nogometu 2022 Kladionica
XS
SM
MD
LG

Više od 10.000 ljudi uživalо u brojnim letnjim sadržajima

Trodnevnim festivalom „HOT Jahorina” zvanično je otvorena ljetnja sezona na Olimpijskoj planini. Brojni adrenalinski sadržaji i koncerti nekih od najvećih balkanskih zvezda poput Vlade Georgieva, Ace Lukasa, Cece, S.A.R.S-a, Pilota i Kikija Lesendrića privukli su pažnju više od 10.000 posetilaca i time najavili najbolju ljetnju sezonu do sada.

Tim povodom, direktor OC Jahorina Dejan Ljevnaić izrazio je zadovoljstvo što su sva tri dana festivala protekla u dobrom raspoloženju i druženju svih generacija.

„Veoma mi je drago što mogu da kažem da ovo ljeto dočekujemo sa najvećim brojem sadržaja u kojima mogu da uživaju svi gosti Jahorine. Ono na šta sam posebno ponosan jeste akcija 1.000 skija za našu djecu u okviru koje smo, drugog dana Festivala, dodijelili skije mališanima koji su učestvovali u veselom i razigranom izazovu i koje čekamo na skijanju u zimskoj sezoni “, istakao je Ljevnaić.

Atrakcije i sadržaji u kojima će ljubitelji adrenalina ovog ljeta uživati, jedinstveni su u Evropi. Radno vrijeme svih ljetnih sadržaja je svaki dan od 10 do 16 časova dok gondola Poljice i planinski bob zajedno sa Olimpijskim barom nastavljaju rad do čak 22 časa. Naime, posjetioce ovog ljeta na Jahorini čeka OLIMP park, u okviru kog su dostupne atrakcije poput Pedaline, Kajaka, Lopte, ali i najduži planinski bob u jugoistočnoj Evropi. OLIMP park predstavljaće mjesto neprekidnog smijeha uz NauticJet, Butterfly, Tower, Loopster, SkyDive, Zipline, dok će Avantura Park biti omiljeno mesto ljubitelja prevazilaženja prepreka poput balvana, tarzan sajli, bačvi za provlačenje i paukovih mreža. Off Road Karting, Tjubing letnje sankalište, Biciklistička staza, Bike Park, XRaycer, panoramsko razgledanje gondolom Poljice, samo su dio sadržaja u kojima će ovog ljeta uživati gosti iz cijelog regiona.

Ostali fotosi: