XS
SM
MD
LG

U Pobedu - pobednički!

Petar Šoškić, sa loptom

MODRIČA – Napadač Modriče Petar Šoškić od pre dva dana novi je član makedonske Pobede. On se timu iz Prilepa nametnuo golovima, jer u 24 nastupa u Modriči cilj je pogađao 13 puta.

„Želim svom bivšem klubu mnogo svetlih trenutaka i pobeda u narednim šampionatima. Modriča mi ostaje u lepim sećanjima i uspomenama. Bila mi je čast nositi dres kluba koji je u prošlosti dostigao ono što mnogi nisu i svrstao se u red najtrofejnijih fudbalskih kolektiva u Republici Srpskoj. Golova je bilo, to je verovatno preporučilo me ljudima iz Pobede“, kaže mladi napadač.

Sledi dokazivanje u Prilepu. Treba se nametnuti legendarnom Bobanu Babunskom.

„Čuo sam o njemu sve najlepše. Da je bio vrhunski fudbaler. Da je strog, ali pravičan i realan čovek. Uvek traži više i bolje, a to je i normalno u sportu. Nadam se da ću izboriti status prvotimca i da ćemo nizati odlične rezultate“, veruje Šoškić.

Tek mu je 19 godina, vreme je njegov saveznik.

„Tek 13.septembra navršiću 19 godina. Nigde ne žurim. Želim da uspem u fudbalu. To je moja omiljena igra. Mnogo je treninga iza mene i napornog rada. Koliko je proliveno suza u porazima, koliko je bilo radosti kada se pobeđuje. Tako je i u životu, treba težiti većim ostvarenjima. Nadam se da sam na putu uspeha i čast mi je da karijeru nastavljam u Severnoj Makedoniji“, podvukao je Petar Šoškić, novi napadač tima iz Prilepa.

U Pobedi – pobednički!