Svjetsko prvenstvo u nogometu 2022 Kladionica
XS
SM
MD
LG

Nagrada za investicije i razvoj u rukama Dejana Ljevnaića

U okviru 43. po redu izbora Evropske nezavisne agencije za najuspješnije evropske menadžere.i ličnosti godine na jučerašnjoj dodjeli, održanoj u hotelu Evropa u Sarajevu, Dejanu Ljevnaiću, direktoru Olimpijskog centra Jahorina dodijeljeno je posebno priznanje za investicije i razvoj.

Tim povodom Dejan je izjavio:

“Svako priznanje prija ali istovremeno obavezuje da budemo jos bolji. Zahvaljujući dobroj viziji i uspješno realizovanim investicijama Olimpijski centar Jahorina privlači pažnju sve većeg broja investitora ali i turista. Uspješnost jedne destinacije se mjeri upravo ovim parametrom, a trenutno je Jahorina lokacija broj jedan po porastu cijene u real estate i po interesovanju za investiranjem. Odabirom pravih projekata, brzom realizacijom i pravilnim upravljanjem, za 4 godine tim Olimpijskog centra Jahorina na čelu sa direktorom Ljevnaićem je uspio da učini čudo pretvorivši Jahorinu u centar koji pokreće privredu cijelog regiona tokom cijele godine. Nakon realizovane najuspješnije zimske sezone u istoriji, gdje je zabilježen rast za gotovo 1.300 odsto, uslijedila je ljetnja sezona koja već u prvih 7 dana ostvaruje zapažene rezultate.“ Ljevnaić je dodao da u vrijeme investicija i velikih projekata ne smijemo zaboraviti na ljude i ulaganje u znanje!

Ubjedljivo najsadržajanija ljetnja sezona na Jahorini otvorena je 1. jula i već u prvih 7 dana rada ova destinacija privukla je pažnju velikog broja turista. Zabilježena je rekordna posjećenost, te je broj prodatih karata porastao u odnosu na ljetnu sezonu 2020. godine za gotovo 40 odsto. Promet Olimpijskog centra Jahorina u odnosu na isti period za pomenutu sezonu porastao je za 26 odsto. 

Ukoliko je suditi prema samom početku možemo očekivati da će ovo ljeto na Jahorini biti najuspješnije u istoriji ali definitivno i najsadržajnije. Za ljubitelje adrenalina na ovoj planini, pripremljen je OLIMP avantura park, u okviru kog je i najduži planinski bob u jugoistočnoj Evropi, atrakcije NauticJet, Butterfly, ZipLine, koji se prostire iznad akumulacionog jezera na vrhu planine, kao i Tower, Loopster i SkyDive atrakcije. Biciklizam, panoramsko razgledanje planinskih vrhova, vožnja off road kartovima, dječije atrakcije, tjubing staze, samo su dio sadržaja koje su dostupne posjetiocima svaki dan tokom ljetnje sezone.