Svjetsko prvenstvo u nogometu 2022 Kladionica
XS
SM
MD
LG

Istorijski rezultati dosadašnjeg dijela ljetne sezone na Jahorini

Olimpijska planina Jahorina iz dana u dan svojom bogatom ljetnjom ponudom izaziva sve veće interesovanje ogromnog broja posjetilaca. Zahvaljujući mnogobrojnim zabavnim, adrenalinskim i interaktivnim atrakcijama jedinstvenim u Evropi, ova planina predstavlja savršeno utočište u ljetnjim mjesecima.

„Za prvih 12 dana poslovanja u ljetnoj sezoni 2022, Olimpijski centar Jahorina dostigao je promet cjelokupnog mjeseca jula iz prethodne ljetne sezone. Naša očekivanja za ovu sezonu upravo su i bila takva, istorijska, i sigurni smo da ćemo svim sadržajima koje smo pripremili za posjetioce Jahorini postaviti nove rekorde kako u posjećenosti planini, tako i u poslovanju ovog privrednog društva." istakao je direktor Olimpijskog centra Jahorina, gospodin Dejan Ljevnaić, i dodao: „Sve ljubitelje Jahorine očekuju mnogobrojne atrakcije adrenalinskog, interaktivnog, te zabavnog karaktera, uz pomoć kojih će vrele ljetne dane moći zamijeniti zdravim, planinskim vazduhom i boravkom u prirodi, naročito u narednim danima u kojima će uslijediti ektremno visoke temperature vazduha."

Ljeto 2022 na Jahorini biće obilježeno i, zasigurno, najuzbudljivijom ponudom kada je riječ o manifestacijama koje će uslijediti u ostatku ljetnih mjeseci, kao i sjajnim promo popustima na karte za korištenje ljetnih atrakcija. U toku je promo popust od 20% pod nazivom „Just Perfect", do 14.7, dok će ljeto iza sebe ostaviti promo periodom od 30% pod nazivom „Goodbye Summer", u periodu od 15.9. do 18.9. Svi popusti iz promo perioda odnose se na sve ljetne sadržaje.

 

Povoljnije cijene karata za korištenje ljetnih atrakcija neće biti jedini razlog posjete velikog broja zainteresovanih posjetilaca Jahorina, već i događaji u čijim će sadržajima svi oni beskrajno uživati. Prvi i, zasigurno, najznačaniji događaj cjelokupne ljetne ponude Olimpijskog centra Jahorina biće do sada najspektakularnije osmo izdanje „Jahorina Ultra trail-a 2022", koji će se na ovoj olimpijskoj planini održati 23. i 24. jula. „Dvije države, mnogo planina, jedan događaj" moto je ovogodišnjeg dragulja ljetne sezone koji će obradovati sve one koji u nestvarnom, planinskom ugođaju uživaju na nešto drugačiji, trial način, birajući jednu od 4 fascinantne trke: ULTRA, MAXI, MIDI i MINI.

Nakon trail manifestacije koja će na Jahorini ugostiti preko 350 takmičara, uslijediće događaj pod nazivom „Fashion Weekend Jahorina", dvodnevni događaj modnog karaktera, visoke mode i luksuza u planinskoj prirodikoji će se održati 20. i 21. avgusta. „Jahorina HUB" umjetnički je program u kojem će učestvovati veliki broj fotografa, valera i slikara murala, a koji će svojim vještinama i talentom u periodu od 23. do 30. avgusta dočarati ljepote olimpijske planine Jahorine. Novitet ovogodišnjeg izdanja „Jahorina HUB" događaja je fantastična radionica za najmlađe. Septembar mjesec rezervisan je za vrhunsku zabavu na koncertu Neleta Karajlića i Stefana Milenkovića, 10.9, na jezeru na 1879 metara nadmorske visine, ali i „Jahorina Digital Summit", te „Snow Makers Day", događaje koje će se na Jahorini održati od 9. do 11. septembra.

Za ljubitelje adrenalina i aktivnosti na vodi, Olimpijski centar Jahorina pripremio je OLIMP kartu za korištenje aktivnosti iz istoimenog Parka na vrhu planine, u okviru kojeg će ponuditi atrakcije pod nazivima Pedaline, Kajak, Lopte, ali i najduži planinski bob u jugoistočnoj Evropi. Adrenalin Park predstavljaće mjesto neprekidnog smijeha uz NauticJet, Butterfly, Tower, Loopster, SkyDive, Zipline, dok će Avantura Park biti omiljeno mjesto ljubitelja prevazilaženja prepreka poput balvana, tarzan sajli, bačvi za provlačenje i paukovih mreža. Off Road Karting, Tjubing ljetno sankalište, Biciklistička staza, Bike Park, XRaycer, panoramsko razgledanje gondolom Poljice, dio su fenomenalnog sadržaja, takođe, koje će posjetioci Jahorine moći koristiti tokom, zasigurno, najuspješnije ljetne sezone u istoriji Jahorine. Olimp bar na 1879 metara nadmorske visine predstavljaće nezaobilazno skrovište od vrelog temperaturnog talasa koji će uslijediti u narednim danima, ali i idealnu stanicu za sve one koji su u potrazi za potpunim užitkom. Omiljeno mjesto okupljanja na vrhu Jahorine svojim posjetiocima u ljetnoj sezoni ponudiće i veći nivo uživanja u okolnoj prirodi u vidu plaže ispred akumulacionog jezera na vrhu planine. Ležaljke, „lazybags", izvrsna ponuda hrane i pića i božanstven pogled na jezero, te sve atrakcije na istom, očaraće sve one koji tokom svog boravka na planini žele da u potpunosti upiju svu okolnu prirodu i njene blagodati.

Ostali fotosi: