XS
SM
MD
LG

Pobjeda protiv Leotara na Policama

Reprezebtacija Republike Srpske

Reprezentacija mlađih kadeta Republike Srpske (dječaci rođeni 2007. godine) pobijedila je danas, u prijateljskoj utakmici na stadionu Police u Trebinju, vršnjake iz leotara sa ubjedljivim rezultatom 3:0.
Republika Srpska je igrala bez reprezentativaca iz premijerligaških klubova banjalučkog Borca, Sloge Meridian iz Doboja i upravo Leotara i to protiv selekcije domaćina u kojoj su igrali fudbaleri i godinu dana stariji.

 


Prvi gol postignut je u 27. minutu, a strijelac je bio Stefan Terzić, član višegradske Drine HE i tim rezultatom je završen prvi dio utakmice. U nastavku vieđene su još dvije lopte u mreži Trebinjaca. Prvo je u 52. minutu uzdanica Modriča Alfe Edvin Turskić postigao pogodak, da bi konačan rezultat u 68. minutu postavio Aljiša Guzina iz banjalučkog OFK Spartaka 2013.

Bila je ovo korisna provjera za stručni štab reprezentacije mlađih kadeta Republike Srpske koji je predvodio trener Oleg Ćurić, zajedno s pomoćnicima Bojanom Ranilovićem i Ognjenom Šatarom, a u igru je uveo 21 fudbalera.

Reprezentacija Republike Srpske boravi na kampu u Trebinju u okviru Ljetne škole sporta koju organizuje Ministarstvo porodice, omladine i sporta i trajaće seam dana, završava 31. avgusta.

Leotar – Republika Srpska    0:3 (0:1)

Stadion: Police u Trebinju. Gledalaca 100. Sudija: Aleksandar Kralj (Trebinje) Strijelci: 0:1 Terzić (27), 0:2 Tursić (52), 0:3 Guzina (68).

LEOTAR: Tešanović, Spaić, Korol, Suvajac, Begenišić, Glogovac, Popović, Pejović, Klimović, Ljubenko, Runjevac. Još su igrali: Lakić, Mićević, Vujević, Spahić.

REPUBLIKA SRPSKA: Tuzlić, Guzina, Maksimović, Vučenović, Kelečević, Despotović, Terzić, Vućićević, Aleksić, Timotija, Štrkić. Još su igrali: Balešević, Maksimović, Todorović, Radivojac, Mihić, Vujičić, Maletić, Cvjetinović, Antonić, Tursić.