XS
SM
MD
LG

Crna Gora u Trebinju

Nema odmora za vaterpoliste Crne Gore. Poslije izuzetno kvalitetnog međunarodnog Samrcidis kupa završenog u nedelju veče, na kome su u konkurenciji sa Grčkom, Holandijom i Njemačkom bili prvi, izabranici Vladimira Gojkovića od danas do subote u Trebinju sa reprezentacijom Srbije nastavljaju pripreme za Evropsko prvenstvu u Splitu.

Na pripreme reprezentacije u Hercegovinu su otputovali: Dejan Lazović, Miroslav Perković, Marko Petković, Danilo Radović, Aleksa Ukropina, Andrija Korać, Bojan Banićević, Stefan Vidović, Jovan Vujović, Luka Murišić i Marko Mršić koji su bili na turniru u Grčkoj, a iz tog sastava nedostaju Martin Gardašević i povrijeđeni golman Darko Đurović.

Na priprema su i igrači koji su bili na završnom turniru Svjetaske lige u Francuskoj: Petar Tešanović, Lazar Andrić, Vasilije Radović, Kanstantin Averka, Uroš Čučković, Vlado Popadić, Stefan Vidović, Bogdan Đurđić, Vladan Spaić, Dušan, Matković i Dušan Banićević.

Selektor Vladimir Gojković iz Trebinja poručuju da nastavljaju sa radom po planu.

-Poslije Krita, gdje smo igrali dobro i bili prvi, uz dan pauze produžili smo za Trebinje. Uslovi za rad su odlični. Svi su nam igrači na okupu, izuzev bolesnog Martina Gardaševića i povrijeđenog golmana Darka Đurovića koji su ostali u Herceg Novom i svi smo u pogonu. U četvrtak veče (4. avgusta) odigraćemo zvaničnu utakmicu sa Srbijom,najavio je Gojković za Televiziju Herceg Novi.