XS
SM
MD
LG

Dragan Radojičić došao da "pokrene" "zakočenu" lokomotivu

Dragan Radojičić - foto: fkvojvodina.rs

Trener Dragan Radojičić je u Surdulici od utorka po podne i sa ekipom je odradio tri treninga. Zadovoljan je kako je prihvaćen od igrača, pozitivnom reakcijom, ispoljenom energijom i posvećenošću, i treba to da prenesu sutra na utakmicu. Kako reče, došao je da “povuče” zakočenu lokomotivu.

- Ekipa poseduje neosporno kvalitet. Nije katastrofa, tek je početak i jedna pobedom hvatamo priključak za gore. Nije tako kako se predpostavlja, treba nam rezultat, možda dođe već sutra uveče. Želim da odigramo borbeno, agresivno, i sa dosta trčanja dođemo do željenog rezultata. Moramo biti fokusirani i maksimalno spremni za ono što nas očekuje. Moramo koristiti mišiće, maksimalnu snagu kako bi ustali posle jakog pada - poruka je iskusnog stručnjaka.

Kolubaru, narednog protivnika respektuje i iznosi svoja zapažanja.

- Lazarevčani su takoreći ostali kompletni. Ostali su bez glavnog špica Đenića i još nekolicine, ali su doveli adekvatne zamene Vukušić, Cvetić... To su male izmene i na delu je praktično ista ekipa, koja je prošle sezone postizala zapažene rezultate. Uigrani su, borbeni, znaju da igraju na rezultat, imaju odlične igrače i dobrog trenera, koji ih u dušu poznaje. Od nas mora sve da zavisi, ne od protivnika. Moramo igrati domaćinski, bodovi su nam preko potrebni da bi se mirnije pripremali za naredne utakmice. Duel sa Kolubarom treba da bude u fokusu, da preskočimo jednu stepenicu kako bi stigli do druge - slikovito kao uvek govori Radojičić i naglašava da u slučaju uspeha igračima pripadaju zasluge, za njega su rezervisane kritike.

Van pogona su i dalje Janjić i Duronjić. Dobili su Jezdimirovića, najsvežije pojačanje iz Spartaka ŽK.