XS
SM
MD
LG

Pantić za svjetsku titulu, Marjanović se vraća u ring

Borilački spektakl Hektor Fight night 3 sa sloganom ’’Nikad nećemo odustati!’’ održaće se 2. septembra u dvorani u Laktašima sa početkom u 20 časova gdje će najbolji kik bokser u regionu Čedo TDI Pantić u sunaslovnom meču večeri napasti svjetsku WKU titulu u kategoriji do 72.5 kilograma protiv Calina Petrišora iz Rumunije, a publiku će do usijanja dovesti proslavljeni šampion Denis Marjanović koji se vraća u ring poslije tri godine.

Marjanović će raditi glavni meč večeri kao i na prvom Hektor fight nightu 2019. godine u banjalučkoj dvorani Borik. Publika u regionu željno iščekuje povratak Marjanovića koji je kroz karijeru bio vlasnik brojnih titula.

I ove godine u ring ulaze borci KBS Hektor Srđan Šućur i Damjan Savanović, kao i član Ares gym-a Danilo Tošić. Organizatori su se potrudili da ovaj događaj bude prepoznatljiv na ovim prostorima po kvalitetu mečeva, ali i u produkcijskom doživljaju pa ća publika u dvorani u Laktašima uživati u vrhunskom spektaklu.

- Pozivamo publiku da podrži naše borce, sigurni smo da ćemo prirediti svjestki spektakl na nivou koji do sada nije viđen na ovim prostorima. Kompletna logistika ovog događaja i sva dešavanja oko HFN 3, javnosti će biti predstavljena u unikatnom maniru na kojem će moći da nam pozavide mnogo veće i bogatije organizacije. Glavne atrakcije ’’eventa’’ jesu mečevi Denisa Marjanovića, kikboksera sa šampionskim pedigreom koji traje 20 godina i Čede Pantića koji krči put ka svjetskom vrhu – rekao je organizator Predrag Stanković.

Na ’’fight card-u’’ se nalazi deset mečeva, a publiku će zabavljati Amadeus bend. Organizatori najavljuju brojna iznenađenja.