XS
SM
MD
LG

Otvoren šesti kamp FK Partizan u Glamočanima

Polaznici kapa FK Partizan u Republici Srpskoj

Šesti po redu kamp Fudbalskog kluba Partizan u Republici Srpskoj otvoren je sinoć na stadionu Mladosti u Glamočanima, opština Laktaši. Nakon okupljanja tačno u podne u hotelu “San”, 60 polaznika je prvi trening odradilo u poslepodnevnim časovima u Glamočanima, a tokom šest dana mlade nade crno-belih treniraće još u Trnu, Novoj Topoli, Krupi na Vrbasu i Jaružanima. Do mesta treninga učesnici kampa će biti prevoženi, za ovu priliku specijlano brendiranim autobusom.

 


Pored talenata iz Republike Srpske kamp Partizana u Republici Srpskoj ove godine okupio je još učesnike iz Italije, Nemačke, Austrije, Crne Gore, Slovenije i Republike Srpske. Kamp je otvorio gradonačelnik Laktaša Miroslav Bojić, kome je uručen uokvireni dres Partizana sa brojem šest, sledećim rečima:

-Svim učesnicima želim lep boravak u Laktašima i da bar neki od njih nekada završe kao igrači u Partizanu, ili nekom drugom velikom klubu. Iz godine u godinu interesovanje za kamp FK Partizan koji evo već šestu godinu uspešno organizujemo raste, ima sve veću podršku loklanih struktura i u narednom periodu trudićemo se da bude na što višem i boljem nivou.

Milenko Petrović direktor Škole fudbala Mladost u Glamočanima je svim učesnicima poželeo uspešan boravak i kampu uz nadu da će iz ovog šestonevnog druženja mnogo naučiti, ali i da će zapasti za oko ljudima iz Partizama.

Delegaciju Partizana predvodi Dejan Bogdanović marketing menadžer FK Partizan, a u trenerskom timu biće: Zvonko Popović, Zoran Mamić, Dragan Kecman, dok će za golmane biti zadužen Predrag Jusić. U radu kampa učestvovaće i Marina Ševo, trener u Školi fudbala Mladost iz Glamočana. Tokom kampa očekuje se i poseta Vanje Radinovića, direktora omladinske škole crno-belih.