XS
SM
MD
LG

Drinić najbolji

 

MRKONJIĆ GRAD - Ekipa Sportskog udruženja „Drinić“ iz Drinića pobjednik je Memorijalnog noćnog turnira u malom fudbalu „Milenko Ubiparip - Šumar i Dalibor Milekić - Dajo“ u Bjelajcu kod Mekonjić Grada.

Oni su u finalnoj utakmici pobijedili ekipu Cafe bar „Pikaso“ iz Mrkonjić Grada nakon prva drame, u penal seriji 15:14.U regularnom dijelu utakmica je završena rezultatom 5:5.

 Nagradi fond turnira je iznosio 10 hiljada maraka i turnir je jedan od najjačih u regiji.

U kategoriji juniora prvo mjesto osvojila je ekipa „Prevoz Škorić“, a kod veterana „As sport“ Lauš.

  Za najboljeg golmana u kategoriji seniora proglašen je  Darko Milanović iz ekipe Kafe bar „Pikaso“, njegov klupski drug Igor Mirković sa 13 postignutih golova je najbolji strijelac, a kod juniora Predrag Galić iz ekipe „Prevoz Škorić“. Kod veterana epitet najboljeg igrača turnira pripao je Vladi Vukajloviću iz ekipe Renta kar „Šikan kombi“ Banjaluka, a golmanu Nebojši Aničić iz ekipe „As sport“ Lauš. Kod juniora najbolji golman je Nikola Gaji iz ekipe „Prevoz Škorić“.

Na turniru je učestvovalo u seniorskoj, kategoriji veterana i juniora 41 ekipa iz Mrkonji Grada, Banjaluke i okolnih mjesta iz Krajine.

Organizator turnira je Klub malog fudbala „Policajac“, a pokrovitelj opština Mrkonji Gradi više privrednih društava i preduzeća.