XS
SM
MD
LG

Kapiten Podrinja želi ponoviti uspeh iz Brčkog...

Fudbalski klub Podrinje iz Tršića domaćin je na svom terenu u nedelju 28. avgusta 2022 godine ekipi Drine HE iz Višegrada. Nakon osvojenih bodova u trećem kolu na gostovanju Ilićki 01 iz Brčkog, domaćinu su porasli apetiti i želi nova tri boda na svom terenu pred domaćom publikom.

" Poštujemo ekipu gostiju iz Višegrada ali smo pokazali da možemo biti dostojan protivnik svakoj ekipi u Drugoj ligi RS - grupa Istok. Znam da smo trenutno novajlije u ovoj ligi ali nam ona nije strana i nepoznata jer smo u prošlosti bili drugoligaši pa znamo kakav se fudbal igra u toj ligi. Naravno da nam prijaju tri boda koja smo osvojili na gostovanju u trećem kolu, ali mi želimo da ponovimo dobru igru i osvojimo nova tri boda na našem stadionu, pred našom publikom. Srećan sam što sam uz pomoć mojih saigrača postigao jedini gol na utakmici u Brčkom i što smo uzeli tri boda u gostima, ali ja želim nove bodove protiv ekipe Drine HE na našem terenu u Tršiću. Očekujem da na ovoj utakmici moji saigrači zajedno sa mnom pruže svoj maksimum i da zajedno pobedimo izuzetno dobru ekipu gostiju iz Višegrada. Ovom prilikom pozivam sve navijače Podrinja da dođu u nedelju na utakmicu i podrže nas u osvajanju nova tri boda " - rekao je kapiten Podrinja Gligor Aćimović.

Ekipa Podrinja trenutno zauzima jedanestu poziciju na Tabeli Druge lige - Istok nakon lošeg starta u prvenstvu kada su izgubili prva dva kola u prvenstvu. Za domaćina je mnogo bitno da osvoji tri boda u nedelju obzirom da naredna dva kola imaju teška gostovanja u Sokocu i Nevesinu. Da li će igrači i kapiten Podrinja uspeti u svojoj nameri i upisati nova tri boda, ostaje nam da vidimo nakon odigrane utakmice u nedelju.