XS
SM
MD
LG

Stakorina izbacila Radnika iz Kupa "dr Milan Jelić"

Fudbaleri Stakorine iz Čajniča još jednom su zaigrali odlično u Kupu Republike Srpske i ove sezone na startu izbacili prvoligaša Radnika iz Bijeljine.

Istina, Radnik je stigao u Čajniče sa mladom ekipom, svi igrači su bili ispod 21 godine, ali to nikako ne umanjuje uspjeh Čajničana.

U odličnoj fudbalskoj predstavi, pred oko 300 gledalaca Stakorina je odigrala odlično te u prvom poluvremenu promašuje tri sjajne šanse, a kako to obično u fudbalu biva za propušteno stiže kazna. Radnik iz jednog od rijetkih pokušaja dolazi do vodstva u 40. minuti kada Brajan Fortjun pogađa za 0:1.

Podrška sa tribina bila je vjetar u leđa domaćinu, te već na samom startu drugog dijela eurogolom Aleksandra Milovića dolaze do izjednačenja, a potom sudija Stefan Bokić pokazuje i na penal kojeg u gol pretvara kapiten Boban Kajević za potpuni preokret.

To je ujedno bio i konačan rezultat meča, te je Stakorina prvi učesnik 1/8 finala Kupa "dr Milan Jelić".

STAKORINA - RADNIK 2:1 (0:1)
Stadion Rakovice, Čajniče
Gledalaca: 300
Sudija: Stefan Bokić (Bileća)
Strijelci: 0:1 Fortjun 40, 1:1 A. Kajević 47, 2:1 Kajević 56p
Žuti kartoni: Odžaklić, Josipović, Kasalović (Radnik)

STAKORINA: Bojanović, T.Tadić (od 46. Tošić), Racković, Šupić, A. Milović, Kajević, Popović, P. Milović (od 77. Simović), Nešković,Katana (od 88. A. Tadić), Mrdak

RADNIK: Mitrović, Krstić, Odžaklić, Perković (od 71. Lazić), Fortjun, Novak, Petrović, Kasalović, Josipović, Manojlović, Marić