XS
SM
MD
LG

Zorić formu za Svjetsko brusio u Austriji (FOTO)

Članovi KBV sa Viorelom Juriem Arsenuicom, vrhunskim trenerom

Simo Zorić član Kluba borilačkih vještina /KBV/“Derventa“ iz Dervente, obavio je završne pripreme u Austriji za predostjeće Svjetsko juniorsko i kadetsko prevenstvo koje se se održava od 30. septembra  do 9. oktobra u italijanskom Lido di Jesolu .

Zorić je u Ausrtiji boravio sa svojim trenerom Nikolom Đurićem, a domaćin im je bio Marko Novaković nekadašnji član derventskog kluba koji je dugi niz godina u u kik boksu i u trenažnom ciklusu. Inače, Novković je jedan od trening partnera našem najboljem MMA borcu, članu UFC organizacije Aleksandru Rakiću.

Članovi KBV u Cole’s Gym u Salzburgu

“Iza nas je sedam dana odličnih treninga sa vrhunskim stručnjacima u odličnim uslovima. Sparinzi su takođe veliko iskustvo bili za mladog Zorića. Ono što moram reći jeste da je pokazao i opravdao očekivanja i dokazao da s’ razlogom kažemo da idemo na prvenstvo po jedno od odličja, nadamo se najsjajnije. Zahvalni smo i što je sve to prošlo bez povreda i u najboljem redu”, kaže trener Đurić, te dodaje da preostaje još nekoliko treninga u matičnom klubu.

Članovi KBV na sparingu u FOX GYM u Beču

Dervenćani su i zahvalni na gostoprimstvu cijelom timu ljudi u Austriji, te se nadaju da je ovo samo početak jedne odlične saradnje.

Članovi KBV Derventa sa Raffaele Bergamaskom, trenerom bokserskih olimpijskih reprezentacija Italije i sada Indije

Pored priprema u Austriji, Zorić je imao iza sebe učeše na kampa u Trebinju i juniorske pripreme kik-boks reprezentacije BiH na Palama.