XS
SM
MD
LG

Prvi zvanični meč Gatovaca sa Zvezdom

Posle pauze Mladost GAT će za rivala imati najtežeg mogućeg protivnika, aktuelnog šampiona. Biće to ujedno vatreno krštenje povratnika trenera Ljubomira Ristovskog, koji je u Novom naselju od pre 11 dana. Novajlija trenutno zauzima 14 poziciju sa devet bodova, upisali su dva poraza I koliko su efikasni toliko su porozni u odbrani (gol razlika 18:29).

- Nedavno sam se vratio i još nisam vodio tim. Ekipu sam zatekao u lošem psihološkom stanju, što je normalno gledajući tabelu. Radimo pojačano, sa intezitetom na taktičko-tehničkom polju. Dosta igrača poznajem, ali je više novih momaka. Moramo u hodu da se privikavamo, oni koji me znaju poznaju moj način rada, drugi polako se navikavaju – kaže u uvodu razgovora Ristovski.

Sutra na Karađorđe stiže silana Crvena zvezda kao veliki favorit, što ne spori poznati stručnjak.

- Prvi put se u istoriji kluba sastajemo u jednom zvaničnom meču sa Zvezdom. Imaćemo čast i zadovoljstvo da ugostimo nekadašnjeg evropskog i svetskog šampiona. Cilj je da se prikažemo u pozitivnom svetlu, da proverim igrače, da vidim na delu neke momke koje nisam ranije trenirao. Zevzda je u Šapcu odmarala pola ekipe i kompletni su favoriti u ovom susretu. Polazimo od sebe i gledamo da što duže držimo utakmicu u neizvesnosti, da vidimo gde smo i koliko možemo da pružimo – navodi pooznati stručnjak i dodaje da nema povređenih I kažnjenih igrača