XS
SM
MD
LG

Nastavljena akcija „Daj gol Picula“

Nakon što je zadobio tešku povredu na radu ,Goran Simić Picula se još uvek nalazi u nezavidnoj zdravstvenoj situaciji.

Jedan od najboljih fudbalera Slavije iz njenih „zlatnih vremena“ je svoj fudbalski put počeo u Milićima gdje je prošao sve omladinske pogone ,a sa svojim matičnim klubom je osvojio i jednu titulu prvaka Republike Srpske daleke 2000 godine.

Pre nego što je stigao u redove“sokolova“ nastupa je i za Budućnost iz Valjeva i banjalučki Borac. Nisu u Milićima zaboravili na svog Piculu i na njegovu tešku zdravstvenu situaciju i nakon što su pokrenuti humanitarne akcije prvo  Slavija i Famos ,pa potom Radnik i Sutjeska i zvornička Drina ovoj humanoj  misiji se priključila i Škola fudbala „Bambino „ iz Milića na čelu sa trenerom i nekadašnjim Simićevim saigračem dvostrukog prvaka Republike Srpske, Dejanom Dragičevićem .

U humanitarnim utakmicama koje  su  odigrale tri selekcije Škole fudbala“Bambino“ sa svojim vršnjacima iz ŠF „Proleter“Dvorovi“ , prikuplena su značajna novčana sredstva  za dalje lečenje Goran Simića-Picule.

-Goran Simić je ostavio upečatljiv trag u Milićima , prvo sa omladinskim selekcijama a potom i sa prvim timom. I kada ga je fudbalski put odveo iz rodnog grada nikad nije zaboravljao matični klub i mesto gde je napravio prve fudbalske korake.Iz tog razloga smo se osećali  dužnim da napravimo ovaj mali humani čin kojim ćemo verujemo bar malo olakšati porodici našeg Picule borbu za  dalje lečenje i da će on uskoro biti zdrav ,veseo i nasmejan kakav je uvek i bio, sve do tragične povrede. Ogromna nam je želja da iz ove životne utakmice izađe kao pobednik .ŠF “Bambino“ je uvek spreman da se pridruži ovakvim i sličnim akcikjama i vereujemo  da će se naš nekadašnji fudbaler  uspešno oporaviti i  ponovo doći na naš stadion  Supač Polje  i prenositi mladim naraštajima lepotu fudbalske igre .Ovim putem bih se z ahvalili i Sportskom centru Milići, ,radio Birču, kafe Maršal,Bobar art , Foto Vaske i FK Proleter Dvorovi i svim ljudima dobre volje na nesebičnoj pomoći oko odigravanja ovih humanitarnih utakmica - zaključio je Dejan Dragičević