XS
SM
MD
LG

Poznati četvrtfinalisti

Završena su takmičenja u grupama i poznati su četvrtfinalisti Radničke lige u malom fudbalu –Foča 2022.

U utakmicama poslednjeg kvalifikacionog,  petog kola nije nedostajalo uzbuđenja ,a gledaoci su uživali u lepim fudbalskim predstavama u kojim je postignuto čak 30 golova. U

 grupi“ A „ekipa Policijske uprave je petom  vezanom pobedom ostvarila  maksimalan učinak . Pred „policajcima „ su oružje položili i „opštinari „koji su se iako su bili jedan od potajnih favorita , nakon ovog poraza oprostili od ovogodišnjeg takmičenja .

Univerzitetska bolnica je nastavila uspešan niz i u meču protiv  Rafting kampova, a ponovo je svoje golgeterske kvalitete istakao Srđan Radanović i bio jedan od najzaslužnijih za plasman „medicinara „ u završnicu lige gde će sigurno igrati vidnu ulogu . Prošlogodišnji pobednik ovog fudbalskog takmičenja, Privatni sektor se na neslavan način oprostio od učešća u Radničkoj ligi, nakon što se nije pojavio na meču protiv ekipe Osnovnih škola susret je registrovan službenim rezultatom i „privatnici“ su eliminisani iz učešća u četvrtfinalu. U grupi „B“ KPZ je lako stigao do pobede nad ekipom Telekoma i u završnicu ulazi sa vodeće pozicije. ŠG Maglić je očekivano naneo ubedljiv poraz Elektroprivredi , slično kao i Pošte sastavu NP Sutjeska.

Rezultati, strelci, tabele:

Grupa A:

Policijska uprava Foča -Opština Foča 4:2 ( Šarenac , Radović, Davidović, Vukadinović -Plemić , Rašević) Univerzitetska bolnica - Rafting kampovi 3:1 (Radanović 2, Kalajdžić - J. Milutinović ) Osnovne škole privatni sektor 3:0 pf

Tabela. 1. Policijska uprava Foča 15;

2 Univerzitetska bolnica 10;

 3. Osnovcne škole 9;

 4. Rafting kampovi 4;

 5. Opštrina Foča 0,

6. Privatni sektor disk.

Grupa B: KPZ - Telekom 7:2 (Davidović 3, Simović 2, Nj. Vukadinović, Kovačević ag - Mitrović, Todović) ŠG Maglić - Elektroprivreda 8:2 (Milanović 2, Miljanović 2, Mandić 2,  M. Vuković, G. Radović - Pavlović, V. Radović-) Pošte - NP Sutjeska 6:0 (Simović 3, Todorović, Malović, Pljevaljčić)

Tabela: 1.KPZ 13;

2. ŠG Maglić 10;

3. Pošte 9;

4. Elektroprivreda ;

 5. Telekom 3; 

6. NP Sutjeska 0;

Parovi četvrtfinala:

Policijska uprava Foča- Elektroprivreda,

KPZ - Rafting kampovi;

Univerzitetska bolnica- Pošte,

ŠG Maglić- Osnovne škole: