XS
SM
MD
LG

Predsjednik Zeljković posjetio PFS Gradiška

Detalj sa sastanka u PFS Gradiška

Novu posjetu područnim fudbalskim savezima, u sklopu redovnih aktivnosti, predsjednik Vico Zeljković upriličio je večeras razgovarajući sa čelnim ljudima PFS Gradiška.

 


-Svi smo na istom zadatku i imamo postavljene ciljeve prema kojima idemo. Područni Fudbalski savez Gradiška je veoma bitan partner u realizaciji krucijalnih fudbalskih projekata koje smo pokrenuli, a podršku koju smo dobjali iz ovog područja mnogo nam je značila i motivisala nas da budemo još bolji, organizovaniji i kvalitetniji. Naš cilj je da u svim područnim savezima razvijamo infrastrukturu i omogućavamo što bolje uslove klubovima, kako bi podigli nivo fudbala u Republici Srpskoj na još viši nivo – rekao je Vico Zeljković, predsjednik Fudbalskog saveza Republike Srpske.

Predsjedniku Zeljkoviću domaćini su bili Miloš Brkić, prvi čovjek PFS Gradiška i Ognjen Žmirić, član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Republike Srpske, a sastanku su prisustvovali i članovi Upravnog odbora Područnog i Gradskog Fudbalskog saveza Gradiška.

-Oduvijek smo imali iskrenu i plodonosnu saradnju sa Fudbalskim savezom Republike Srpske i ovim putem želim da se zahvalim predsjedniku Zeljkoviću na izdvojenom vremenu i posjeti našem području. Razgovarali smo o mnogim bitnim stvarima za razvoj fudbala, te pomoći klubovima koja se do sada ogledala, ne samo u infrastrukturnom sektoru već i finansijskoj podršci plaćanjem troškova kotizacija i troškova službenih lica. U narednom periodu nas čeka još niz velikih projekata koje ćemo zajedničkim snagama da završimo - rekao je Miloš Brkić, predsjednik PFS Gradiška.

Predsjednik Zeljković je prije Gradiške posjetio područne saveze Prijedor i Banjaluka, a za sutra je planiran odlazak u Bijeljinu.