XS
SM
MD
LG

Smenjen Vanja Radinović

Veliki potres u Partizanu. Neko je ceh zbog debakla u derbiju protiv Zvezde morao da plati. "Pala" je prva glava i to ona direktora Omladinske škole Vanje Radinovića!

To izvesno neće biti Marko Lomić, već neko sa bogatijim iskustvom u radu sa mladim selekcijama, ali i dubokim poznavanjem sistema rada u Partizanu.
 
Odluka o smeni Radinovića nije iznenađenje, s obzirom na to da su stručnjaci i bivši fudbaleri godinama unazad upozoravali da akademija ne funkcioniše kako treba.

Ivica Iliev Treneri Partizana, poput Zorana Bate Mirkovića i Aleksandra Stanojevića, godinama su ukazivali na problem: kvalitet igrača koji dolaze iz omladinske škole više nije bio zadovoljavajući.

Klub je bio prinuđen da traži pojačanja spolja i dodeljuje državljanstva strancima kako bi popunio praznine koje akademija nije uspela da pokrije. To je bio jasan znak da nešto nije u redu.

Radinovićeva smena se očekivala još ranije, ali je odluka o njegovom zadržavanju prošlog leta bila iznenađenje.

Partizan će sada pokušati da ispravi štetu koliko je to moguće i da vrati omladinsku školu na pravi put. Nekada je to bila jedna od najboljih škola u Evropi, ali već godinama funkcioniše jako loše.