XS
SM
MD
LG

Govedarica brojao do četiri,a Slavija do sedam

Slavija iz Istočnog Sarajeva zasluženo je prošla u novu rundu Kupa Republike Srpske. Pitanje pobednika se nije uopšte postavljalo, u ovom susretu. Gosti su bili agresivniji, dinamičniji, prodorniji i na kraju stigli do sedam golova. Prvo ime ovog susreta bio je Miljan Govedarica napadač Slavije. On je u četiri navrata matirao golmana Mladosti. Pre njega u strelce su se upisali Antić, Stojanović i Veljović. Posebno treba istaći da je meč bio izuzetno fer i korektan i da ni jedan igrač nije zaradio javnu opomenu.

Ovom pobedom tim Slavije je pokazao da se nalazi u dobroj formi i da će sigurno u narednom prvoligaškom susretu, a idu u Janju na megdan Podrinju, imati šta da pokažu i traže.  

Mladost (Bajnici) – Slavija  0:7 (0:4)

Bajnici. Stadion Mladost. Sudija: Bojan Panić. Gledalaca: 50. Strelci: Antić 10. Stojanović 21. Veljović 22. Govedarica 42. 53.63.70.  

Mladost: Kesić, Mitraković, Jeremić (od 46. Lipovac), Kojadinović, L. Sember , Žugić, Zelenac, ( od 58. O. Sember) Banjac (od 65. Zec), Dumonić, Dragojević, Jerinić.

Slavija: Nedžibović, Milenković, Pušara, Stojanović, Popovac (od 46. Berjan), Marković ( od 46. Janković)  , Prutina ( od 58. Babić) , Antić, Govedarica, Popović, Veljović.