XS
SM
MD
LG

Jahorina ide dalje

Olimpijski centar Jahorina i nakon završene zimske sezone nastavlja sa dobrim rezultatima. U toku prvomajskih praznika posjećenost na Jahorini je bila više nego odlična, ostvareno je gotovo 1.000 vožnji šestosjedom i tjubing trakom što je znatan pomak u odnosu na prethodne godine kada pomenuti sadržaji uopšte nisu bili u pogonu.


Ovaj centar uveliko radi na pripremama ljetne sezone kada je uz panoramsku vožnju, šetnju, vožnju bicikala, spuštanje tjubing stazom, planirano i obogaćenje adrenalinskih i zabavnih sadržaja i oživljavanje vrha planine, gdje će pored novog jezera biti uređen i prostor za šetnju i odmor. U planu je takođe i regionalno uvezivanje sa Sunnylandom a u toku su pregovori i sa rukovodstvom nove sarajevske Gondole.


Hotel Bistrica je takođe za sve ljubitelje aktivnih odmora i odmora u prirodi pripremio promotivne pakete sa bogatim sadržajem od kojih se mogu izdvojiti Tim bilding, Romantični i Porodični paket ali i Planinski odmor.

Olimpijski centar Jahorina priprema ljetnu sezonu koja će sigurno biti dostojna protekloj najuspješnjijoj zimskoj sezoni po svim parametrima koji se prate.