XS
SM
MD
LG

Ugljevičanima nagrada Trebinja

Ekipa Kafe ''OKNO'' iz Ugljevika pobjednik je ovogodišnjeg "3x3 Trebinje" turnira, koji se prethodna tri dana održavao u predivnom ambijentu trebinjskog gradskog parka. Ugljevičani su tokom tri dana turnira pokazali najviše i u finalu zasluženo pobijedili ekipu "3x3 Bijeljina" koja je oslabljena ušla u meč jer im se u jednom od prethodnih mečeva povrijedio kapiten ekipe.

U juniorskom dijelu takmičenja, trebinjskom finalu, pobijedila je ekipa "Metar od table" koja je u dramatičnom finalu bila bolja od ekipe "Džumandži". Najbolji u humanitarnom šutiranju trojki bio je igrač  ekipe "Istočni klan" iz Pala Darko Rističević, što je trebinjska publika pozdravila aplauzom, jer je po njihovoj ocjeni Rističević bio i najatraktivniji igrač turnira. Rističević je kao najbolji trojkaš nagrađen ručnim satom, darom jednog od sponzora.

Organizator je najbolju seniorsku ekipu, pored pehara i prigodnih pokllona nagradio sa 2000 KM, dok je drugoplasiranoj pripao ček od 1000 KM. Najbolja i drugoplasirana ekipa u juniorskoj konkurenciji takođe su nagrađene poklonima koje su obezbijedili sponzori turnira. 

Najbolja seniorska ekipa je pobjedom izborila učešće na završnom "3x3" turniru koji se narednog vikenda održava u Vitezu.

U zabavnom dijelu programa učestvovala je Plesna grupa "Maris".

Učesnici turnira su oduševljeni ambijentom, organizacijom turnira i posjetom publike, te će kako ističu, sigurno doći i sledeće godine.

Nikola Topalović, jedan od organizatora turnira ističe da je najvažnije da se omladina što više bavi košarkom, te na na taj način zdravije odrasta. Topalović posebno ističe nesebičnu podršku Grada Trebinja, te se nada da će grad u narednom periodu, osim na izgradnji novih terena, što je svakako pozitivno i vrijedno pomena, raditi i dalje na obnovi postojećih terena.

eTrebinje