XS
SM
MD
LG

Pale kao Srbija

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je novinarima da je oduševljen gostoprimstvom Paljana i uslovima za treniranje u Palama, gdje se odbojkašice Srbije pripremaju za Svjetsko prvenstvo u Japanu.

Terzić je istakao da su, prije dolaska u Republiku Srpsku, imali dobre preporuke iz muškog tabora odbojkaške reprezentacije Srbije, koji su i prošle bili na Palama.

„Što se tiče smještaja, hrane i sale, zaista, sve je na jednom velikom nivou, čak mogu slobodno da kažem da u Srbiji na jednom mestu tako nešto nemamo“, rekao je Terzić prilikom posjete stručnog štaba Ski centru „Ravna planina“.

Terzić je dodao da je posebno iznenađen odnosom Paljana prema reprezentaciji Srbije, te da je to odnos sa kojim se do sada još uvijek nisu sretali.

Kada se radi o pripremama odbojkašica za Svjetsko prvenstvo, koje će se u oktobru tekuće godine održati u Japanu, Terzić izražava zadovoljstvo dosadašnjim tokom.

„Uglavnom smo zadovoljni, devojke zaista dobro rade svoj posao i ono što smo se dogovorili. Čekamo Brankicu Mihajlović da se priključi timu i za sada sve ide prirodnim tokom“, istakao je selektor Srbije.

On kaže da ih nakon odlaska sa Pala očekuje nastavak priprema u Beogradu, kao i kontrolne utakmice sa Bugarskom i Turskom. Kada se radi o protivnicima u grupi na Svjetskom prvenstvu, Terzić ističe da neće biti nimalo lako, te da se radi o zaista ozbiljnim i jakim ekipama.

Terzić dodaje da uspjesi SAD-a, Kine i Brazila, koji su im jedini od protivnika u grupnoj fazi govore mnogo, ali i da odbojkašice Srbije svakako spadaju u uži krug ekipa koje se mogu nazvati favoritima za ovajanje titule šampiona.

Stručni štab ženske odbojkaške reprezentacije Srbije iskoristio je sunčan i lijep dan u Palama da posjeti Ski centar „Ravna planina“ i sa vlasnikom Veljkom Golijaninom upozna sve ono što ovaj centar nudi, kako u zimskom, tako i u ljetnom periodu.

stručni štab na Ravnoj planini

stručni štab ženske odbojkaške selecije Srbije na Ravnoj planini

stručni štab sa Veljkom Golijaninom