XS
SM
MD
LG

Đenovići u Borčevim bojama

Vaterpolisti Borca vratili su se iz Đenovića sa 1. Borčevog kampa prepuni utisaka. Desetodnevni kamp ocijenjen je kao pun pogodak, a crveno-plavi su na Crnogorskom primorju boravili od 13. do 23. avgusta, te su tokom tog perioda odigrali nekoliko sparing utakmica, prvenstveno sa klubovima iz Crne Gore.

Borčevi vaterpolisti tokom trajanja kampa imali su priliku da sparinguju, prije svega, sa domaćinom, Vaterpolo klubom Rivijera iz Đenovića, ali i sa vaterpolistima Bijele, Bokelja iz Baošića, igračima Kumbora, gostovali su i u Herceg Novom, gdje su na Skveru na bazenu Jadran odmjerili snage sa istoimenim domaćinom, a odigrana je i utakmica sa ženskom reprezentacijom Južne Afrike. Inače, najljepše utiske na ekipu ostavili su putovanje brodom na utakmicu sa Jadranom u Herceg Novom, te izlet brodom nakon završetka meča.

Kako je saopšteno iz kluba, najzaslužniji za uspješan Borčev kamp je Filip Andrić, koordinator Vaterpolo kluba Rivijera iz Đenovića i trener mlađih selekcija u Vaterpolo klubu Jadran iz Herceg Novog.

 

 

Kamp Borca u Đenovićima