XS
SM
MD
LG

Vrećo napušta Jahorinu

Kako stvari stoje u novu sezonu ŽOK "Jahorina" ući će oslabljen bez tri starterke.

Posle Jovane Papaz, koja se otišla u SAD na školovanje, zatim pouzdanog srednjeg blokera Sare Tanasković, završila karijeru, prema našim saznanjima i nekadašnja juniorska reprezentativka BiH Tamara Vrećo na izlaznim je vratima kluba iz Pala. .

Mlada Vrećo (1997. godište) odlučila je da napusti redove paljanskog premijerligaša, izabrala je ekipu, dogovor klubova je u završnoj fazi pa kad bude papirologija završena, objavićemo i ime novog kluba.

Simpatična Tamara, igra na poziciji tehničara i đak je odbojkaške škole iz Foče. Sa mladom i talentovanom plejadom odbojkašica Maglića: Kapuran, Kovač, Radović, Krunić, Vuković, Ivanović, Mićević, Simović Jeglučić Jegdić, Mališ i ostale, a pod dirigentskom palicom trenera Mladena Obrenovića 2016. godine osvaja titulu juniorskog prvaka Republike Srpske, bila je proglašena igračicom turnira uz to kiti se te sezone i sa vicešampiuonskom titulom na prvenstvu BiH.

Prošle sezone, Fočanka je predvodila Jahorinke do petog mjesta na premijerligaškoj tabeli, a u svojoj karijeri pored nastupa za matični Maglić, Vrećo je nastupala i za Radnik iz Bijeljine.


Sloboda : Kula Gradačac
Modriča : Gacko
Jahorina : Maglić
BL Volley : Goražde
Smeč : Bimal-Jedinstvo
Tabela
Poz Tim UT PB PR BOD
1 Goražde 0 0 0 0
2 Maglić 0 0 0 0
3 Gacko 0 0 0 0
4 Kula Gradačac 0 0 0 0
5 Bimal-Jedinstvo 0 0 0 0
6 Smeč 0 0 0 0
7 Modriča 0 0 0 0
8 Jahorina 0 0 0 0
9 BL Volley 0 0 0 0
10 Sloboda 0 0 0 0