XS
SM
MD
LG
09.09.2018 Radio Nevesinje

Leo bolji od Hercegovine

Rukometaši Hercegovine poraženi su večeras u Nevesinju od Leotara rezultatom 30:24 u kontrolnoj utakmici pred početak sezone u Prvoj ligi Republike Srpske. Nevesinjci su odigrali solidno veći dio utakmice i držali su aktivan rezultat sve do petnaestak minuta prije kraja. Trener Kerteš dao je priliku i mlađim igračima, a publika u Sportskoj dvorani „Nevesinjka“ imala je priliku da se upozna sa golmanom Džidićem iz Zrinjskog i pojačanjima iz Leotara Parežaninom i Ratkovićem. U odnosu na prethodne pripremne utakmice bilo je očito da je nevesinjski sastav podigao formu.

Najefikasniji igrač Hercegovine bio je Kovačević sa devet golova, dok je kod trebinjskog premijerligaša najefikasniji bio Milićević, takođe sa devet pogodaka.

Do početka sezone 23. septembra Nevesinjci će odigrati još jednu kontrolnu utakmicu sa Čapljinom. Ovaj susret u Nevesinju trebalo bi da se odigra narednog utorka.

HERCEGOVINA – LEOTAR  24:30 (14:15)

HERCEGOVINA: Stajić, Džidić, Bratić (1), Buha (1), Šarenac (1), Ivanović (2), Kovačević (9), Šipovac (1), Pantić, Dragović (4), Babić, Avdalović, Manigoda (2), Čabrilo (4), Vujadinović.

LEOTAR: Savović, Draganić (3), M. Uljarević (1), Bojović (1), Milićević (9), Parežanin, Milojević (1), Tasovac, Spaić, Mićić (1), Ninković (2), Srdanović (4), Jovanović (4), R. Uljarević (3).

Hercegovina - Leotar