XS
SM
MD
LG

Praznik fudbala u Han Pijesku: Podrinje stiže u goste

Han Pijesak će ove sezone ponovo učestvovati u Kupu Republike Srpske. Nakon što su se prošle godine vratili u takmičenje i nastupili u Regionalnoj ligi Republike Srpske u Han Pijesku će ove sezone igrati i Kup Republike Srpske.

Prilika je to da se na stadionu u Han Pijesku priredi mali spektakl, jer u goste stiže prvoligaš Podrinje iz Janje, jedna kvalitetna ekipa iz Prve lige Republike Srpske. 

Ekipa Han Pijeska želi da ove sezone igra bitnu ulogu u Regionalnoj ligi grupa ''Jug'', a utakmica sa Podrinjem biće im pravi test da vide koliko mogu u ovom trenutku.

- Mnogo me raduje što u Han Pijesak poslije toliko godina dolazi jedna ozbiljna, prvoligaška, ekipa. Izvukli smo kvalitetnog protivnika, kojeg jako respektujemo. Sigurno je da oni imaju mnogo, mnogo veći budžet od nas i već godinama su stabilan prvoligaš. Nama je to veliki motiv da se pokažemo u najboljem izdanju. Sigurno je da će biti kvalitetna utakmica, borbena, a ja se nadam da će sve proći u fer pleju, rekao nam je trener Han Pijeska, Pavle Golijan.

Utakmica Han Pijesak - Podrinje igra se u srijedu od 16.30, a utakmicu sudi Marko Domazet iz Istočnog Sarajeva.