XS
SM
MD
LG

Radnik siguran u Fočli
Fudbaleri Radnika su krenuli u odbranu osvajača kupa RS trijumfalno,favorizovani premijerligaš iz Bijeljine je lakše nego što se očekivalo stigao do pobede nad Sutjeskom i obezbedio prolaz  u osminu finala.

U dosta nezanimljivoj fudbalskoj predstavi Radnik je stigao do vođstva,  u 23.minutu nakon lepe akcije strelac je bio Hadžić. Slično je bilo i u nastavku utakmice igralo se bledo ,anemično ali ipak  gosti su udvostručili prednost preko rezerviste Glišića u 63. minutu.

Kada se očekivao kraj utakmice ,tačnije u 90. minutu ponovo je na scenu stupio najbolji akter ovog meča Irfan Hadžić koji je se po drgi put upisao u strelce i zatresao mrežu Fočaka za konačnih 0:3.
 
1/16 FINALA KUP-a RS
 
Sutjeska (F) - Radnik (B) 0:3 (0:1)
 
Gradski stadion: Gledalaca.100.Sudija: Slavoljub Gogić (I.Sarajevo) . Strelci: Hadžić u 23. i 90. Glišić u 63.minutu (Radnik).  Žuti kartoni:.Lukić i Mulić (Sutjeska).
 
Sutjeska (F) - Krnojelac ,Krajišnik ,Lukić ,Filipović , S.Pljevaljčić ,A.Ivanović ,Radović ,Drakul  (od 46.Mulić ) Elez (od 76.Sekulović, O.Pljevaljčić ,Milić (od 62.Okuka)
 
Radnik (B) - Marković ,Franić ,Sušić ,Brković (od 61.Đelmić) Popara (od 46.Glišić ), Šantić ,Hadžić ,Đurić ,Motika ,Merajić (od 72.Radović-), Isić .

Igrač utakmice: Irfan Hadžić (Radnik)