XS
SM
MD
LG

Susret dvije Mladosti pripao domaćinu.

U 5. kolu četvrte lige RS grupa Posavina, sastale su se stari poznanici,ekipe dvije Mladosti, domaćina iz Lončara i gostiju iz Sandića. i jedni i drugi su najavljivali pobjedu, ali na kraju je ipak prema i očekivanjima upješnija bila ekipa iz Lončara.

Od samog starta utakmice postojala je samo jedna ekipa, domaćini su organizovanim napadima krenuli naprijed i tako pokazali gostima iz Sandića da će bodove morati potražiti na nekom drugom mjestu. Prilike su se redale,ali iskusna i dobro organizovana odbrana Mladosti (S) predvođena sjajnim golmanom na ovoj utakmici Đokićem je dugo odolijevala. Sve do 83 minuta, kada Boro Gajić fenomenalno centrira sa desne strane, pronalazi na drugoj stativi najboljeg strijelca lige  Marka Stanković koji rutinski spušta loptu glavom u mrežu pored ovog puta nemoćnog Đokića.

Bio je to jedini pogodatak na utakmici i druga pobjeda kod kuće Mladosti(L).

Stadion: Lončari; Sudije: Dejan Stojanović,Sara Trujić,Dejan Simatović, Žuti kartoni:Gajić B(Mladost L);Mitrović,Zimonjić(Mladost S)

Mladost(L): Simić6, Stanković D6(od 85' Marković-),Božić6,Pecić6(od 79' Ristić-),Stanković M7,5,Miškić6,Gajić M6,Kakuća6,Vasić6(od 46' Janković6)Vujić6,5,Gajić B7

Mladost (S):Đokić7,Ilić R6,Mitrović5,5(od 74' Ilić K-),Pudić5,5,Kablinović5,5,Zimonjić6,Jovičić6,5,Gavrić6,Blagojević6,Ibrahimović5(od 46' Mićanović5,5)

Igrač utakmice: Marko Stanković(Mladost L).