XS
SM
MD
LG

A od Duška patike

Dugogodišnji prijatelj Odbojkaškog kluba Radnik iz Bijeljine i bivši odbojkaški sudija, Duško Kovačević, donirao je novac za kupovinu patika seniorskoj ekipi.

Duško već nekoliko godina živi i radi u Norveškoj. Na ideju da pomogne svom voljenom klubu, došao je prilikom odigravanja prve utakmice prošlosezonskog finala plej ofa Premijer lige BiH, u kojoj je naš tim savladao Mladost iz Brčkog.

Tada je obećao da će donirati novac za kupovinu patika, jer je kako sam kaže, bio oduševljen igrom, atmosferom i velikom voljom igrača. Znajući da se klub nalazi u teškoj situaciji, odlučio se na ovaj korak, te mu svi članovi Odbojkaškog kluba zahvaljuju na pomoći, koja će mnogo značiti u novoj sezoni.

Igrači poručuju da će se truditi da mu zalaganjem na treninzima i kvalitetnim partijama na utakmicama uzvrate na podršci, jer on samo to od njih i traži, da vrijedno rade i treniraju, i da gdje god da se pojave pronose slavu našeg kluba. Duško nije veliki privrednik, biznismen ili multimilioner, Duško je VELIKI čovjek i mnogo mu hvala na podršci koju nam pruža.

OK Radnik Bijeljina


Maglić : Modriča
Jedinstvo : Tempo
Kakanj 78 : Borac
Bosna : Domaljevac
Tabela
Poz Tim UT PB PR BOD
1 Jedinstvo 4 4 0 12
2 Kakanj 78 4 2 2 6
3 Domaljevac 3 2 1 5
4 Maglić 2 1 1 4
5 Borac 2 1 1 3
6 Bosna 3 1 2 3
7 Modriča 3 1 2 2
8 Radnik 3 0 3 1
9 Tempo 0 0 0 0