XS
SM
MD
LG

Regoje: Idemo da se nadigravamo

Slavija će u 1/16 finala Kupa Bosne i Hercegovine gostovati kod debitanta u ovom takmičenju, Sloge iz Gornjeg Crnjelova. Već jednom su ove sezone Sokolovi odmjerili snage sa ekipom iz najvećeg semberskog sela, te su poraženi sa 3:1, ali je utisak svih u klubu da je to nezaslužen poraz.

Sada ponovo putuju na meč sa Slogom, mada ovaj put rasterećeni, bez ikakvog imperativa i sa željom da što bolje odigraju, pa šta bude.

- Idemo da se nadigravamo sa njima, pa ćemo vidjeti šta će biti. Ne idemo tamo da pobijedimo po svaku cijenu. Ako šta napravimo, napravimo. Ako ne napravimo, okrećemo se prvenstvu, to nam je ostalo i to ćemo da guramo. Svi smo spremni i idemo da odigramo jednu dobru utakmicu, rekao je za naš portal kapiten Slavije, Bojan Regoje.

Slavija je za vikend doživjela poraz od Borca u Banja Luci 3:0, a povratnik među Sokolove smatra da će se tek vidjeti da li je to ostavilo traga na ekipi. Mada, kaže, siguran je da je više traga ostavio put u Banja Luku, od kojeg se još nisu odmorili kako treba, a već slijedi odlazak u Bijeljinu.

- Da li je ostavilo traga vidjećemo. Sasvim sigurno, put je najviše ostavio traga, a sada moramo opet za Bijeljinu. Nemamo vremena da se odmorimo za Tekstilac. Pokušaćemo malo da se stegnemo u ovom zgusnutom rasporedu, i onda ako uspješno prođemo Tekstilac u subotu, onda da se malo odmorimo i spremimo za drugi dio ovog jesenjeg dijela.

Bojan Regoje je ovog ljeta stigao u Slaviju zajedno sa Vučinom Šćepanovićem, Zoranom Kokotom i Igorom Radovanovićem. Četiri iskusna asa predvode Slaviju u ovoj sezoni Prve lige Republike Srpske, i to sasvim dobro izgleda.

- Mi smo pokazali da imamo kvalitet u ovih nekoliko utakmica. Trebaju tu određena pojačanja, 2-3 kvalitetna momka, i onda bismo mogli javno istaći kandidaturu za to prvo mjesto i borbu za Premijer ligu. Ali, sada za sada ovo nije loše i idemo dalje.

Utakmica Sloga Gornje Crnjelovo - Slavija igra se sutra od 16,30.