XS
SM
MD
LG

Gordić: Neću o reprezentaciji

 Nemanja Gordić je prethodnih dana izazvao mnogo polemike nakon što nije došao na okupljanje reprezentacije BiH za duele sa Finskom i Češkom. Košarkaš Budućnosti je u razgovoru za Mondo, tokom trajanja ABA Super kupa u Laktašima istakao da postoje objektivni razlozi što nije došao, ali da ne bi o njima.

- Ne bih to mnogo komentarisao, nisam se oglašavao, ali jesu svi umjesto mene. Kad god sam bio u reprezentaciji igrao sam 100 odsto i snagom i srcem. To niko ne može da ospori. Postoje objektivni razlozi zbog kojih ja nisam igrao, ali ne bih o njima. Dosta se tu nagađa, ljudi pričaju svašta, ono što pročitaju u medijima, ali to je duga priča, rekao je Gordić za Mondo.

On je dodao da je šteta što se reprezentacija nikada ne okupi kompletna.

- Postojala je šansa da igram, što sam i najavio, žao mi je što nisam mogao da pomognem momcima jer im je malo nedostajalo da dođu do pobjede u obje utakmice. Od sedamnaeste godine igram za reprezentaciji i mislim da se još nismo svi okupili i to je stvarno velika šteta jer BiH kao država ima ogroman talenat i potencijal i ja se nadam da će i to jednog dana da se desi.

 

Nemanja Gordić/Foto:ABA liga