XS
SM
MD
LG

Jupi izbori, stigla oprema!!!

Načelnik opštine Rogatica Milorad Jagodić uručio je danas kompletnu sportsku opremu Odbojkaškom klubu “Mladost” Rogatica. Vrijednost opreme je preko 8.000 KM, u nju su uključene čarape, patike, dresovi, šortsevi, trenerke, jakne i torbe, a klub sada na raspolaganju ima i dvadeset novih lopti.

“Prije skoro dvije godine, kada smo preuzeli ovaj klub, bili smo skeptični, jer smo zatekli zaista loše stanje. Ali nećemo pričati o tome koliko nam je bilo loše, možemo samo reći koliko je sada dobro. Od nekih 30-40 djevojčica koliko je bilo tada, sada imamo preko 100 članova našeg kluba. To je jasan pokazatelj da smo na dobrom putu. Ne bismo uspjeli da nismo imali ogromnu podršku Opštine Rogatica, na čelu sa gospodinom Jagodićem”, izjavila je Ivana Nikolić, predsjednik OK “Mladost”.

Načelnik Jagodić kaže da je podrška mladima i sportu jedan od imperativa aktuelne vlasti.

“U periodu otkad sam preuzeo funkciju načelnika opštine pa do danas nastojali smo da popravimo uslove i poboljšamo način funkcionisanja u svim sportskim klubovima. Evo ovdje danas, a i na drugim mjestima, vidimo da smo u tome, može se reći, i uspjeli. Naša nastojanja svakako su nagrađena odličnom igrom i dobrim predstavljanjem naše opštine od strane sportista i mimo granica naše zemlje. Mi ćemo i dalje nastaviti sa podrškom sportu, a jedna od najznačajnijih stvari svakako će biti početak izgradnje sportske dvorane koja će biti u upotrebi za nepune dvije godine”, najavio je Jagodić.

Za svesrdnu podršku radu kluba, rukovodstvo je uručilo zahvalnicu načelniku Jagodiću, te direktorima ŠG “Sjemeć”, Doma zdravlja “Dr Zoran Mitrović” i Centra za kulturu i sport “Radenko Mišević”.


Drina 1 : 3 Libero
Han Pijesak 0 : 3 Radnik 2
Mladost 3 : 2 Jahorina 2
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Por Bod
1 Radnik 2 12 10 2 29
2 Drina 12 9 3 27
3 Bratunac 12 7 5 21
4 Libero 12 6 6 17
5 Mladost 12 6 6 16
6 Jahorina 2 12 2 10 9
7 Han Pijesak 12 2 10 7