XS
SM
MD
LG

Nemanja Majdov ovog vikenda u Kankunu

Nemanja Majdov će prvi nastup poslije Svjetskog prvenstva imati na Grend priju u Kankunu (Meksiko).

Konkurencija po imenima nije kao na ostalim turnirima, ali devedesetka je poznata kao najkvalitetnija i najizjednačenija kategorija u džudou, tako da će i u Kankunu pred Nemanjom biti jako težak zadatak, sa nekoliko izuzetno opasnih boraca.

Nemanju Majdova u prvom kolu čeka bolji iz duela Britanca Frejzera Čemberlejna i Argentinca Hozea Peralte. Zatim, ako prođe taj duel, što se svi nadamo, dolazi bolji iz duela Grosklaus/Randl - Odental/Saenc. Švicarac, Siril Grosklaus je podsjećamo Nemanju Majdova već pobijedio, tako da naš džudista traži svojevrsni revanš u ovom potencijalnom duelu.

U istom dijelu žrijeba, ali B liniji su i nezgodni Čeh, David Klamert, Kanađanin Zahari Bart, Estonac Kaljulaid, te Amerikanac Koh, i oni Nemanju mogu zapasti u eventualnom polufinalu.

Drugi dio žrijeba, sa kojim se Nemanja može sastati tek u finalu je još opasniji. Tu je Kubanac, Ivan Felipe Silva Morales, zatim Lorik Pietri, Kolton Braun, Eduard Tripel, Nasif Elias, Rafal Kozlovski, Rafael Masedo i drugi.

Sve u svemu, Grend pri u Kankunu može biti jako zanimljiv, vidaju se ''rane'' sa Svjetskog prvenstva, a devedesetka po rasporedu počinje u nedelju od 17.00 po našem vremenu, dok su finalne borbe zakazane za noćne sate.