XS
SM
MD
LG

Stuparević: Očekujem uspešan period sa Voždovcem!

Filip Stuparević je za samo mesec dana igrao za tri selekcije naše reprezentacije.

Gledali smo ga u dresu Srbije igrajući za omladinsku reprezentaciju, debitovao je za mladu reprezentaciju u ključnom meču koji je odveo našu selekciju na evropsko prvenstvo, a odigrao je meč i za “B” selekciju Srbije: “Velika je čast biti pozvan u dres sa državnim grbom, isto tako i igrati za sve selekcije. Zahvalio bih se i selektorima Sakiću, Djoroviću i Obradoviću na pozivima i na ukazanom poverenju.” – ne zaboravlja Stuparević.

U dresu Voždovca je ove sezone zabeležio jedanaest nastupa i postigao tri gola, uz ovogodišnji kup, može se reći da je osamnaestogodišnjak igrao na više frontova: “Odigrao sam veliki broj utakmica ove sezone, a potrudiću se ih bude još više do kraja i da se uspešno završe. U narednom periodu imamo velika očekivanja, tako da verujem u napredak u svakom smislu.”

Sledi nastavak bitke za bodove i dolazak ekipe Mladoszi iz Lučana: “Prva u nizu je najbitnija, fokus nam je na Mladosti. Stigao je i novi šef stručnog štaba, a krasi nas i izvanredna atmosfera. Sve u klubu štima na vrhunskom nivou i kako mi pomažemo jedni drugima na terenu, pomoćićemo i šefu da se što pre prilagodi, ali i da mi prihvatimo sve njegove zahteve i da zajedno krenemo ka vrhu.”