XS
SM
MD
LG

Karte od četvrtka

Olimpijski centar Jahorina povodom otvaranja najsavremenijeg sistema osnježavanja 1. decembra organizuje koncert najveće zvijezde Balkana, Cece Ražnatović. Karte za ovaj koncert kreću u prodaju od četvrtka, 1.11. i već vlada izuzetno veliko interesovanje gostiju iz svih krajeva Evrope i svijeta.

Ulaznice je moguće kupiti putem portala kupikartu.ba i na prodajnim mjestima – hotel Bistrica na Jahorini, na Palama u pizzeriji Astorija, kozmetičkom salonu Kiss u Lukavici i u klubu Frojd u Bijeljini. Cijena ulaznica je 50 KM za izuzetno tražene VIP pozicije na ovom koncertu dok je cijena Classic karata 20 KM, od 20.11. cijena Classic karata će iznositi  30 KM a VIP 100 KM. Publika će prvi put ikada na olimpijskoj planini Jahorini imati priliku da uživa u Cecinim starim i novim pjesamama.

Pored idiličnog planinskog ambijenta  folk diva će svojim fanovima , ovaj put pokloniti nešto potpuno drugačije, do sada neviđeno na našim prostorima, te se sa nestrpljenjem isčekuje ovaj po svemu sudeći spektakl evropskih razmjera. 

Sve dodatne informacije u vezi sa koncertom možete dobiti putem telefona +387 57 270 003; i +387 57 270 020; kao i putem maila marketing@oc-jahorina.com