XS
SM
MD
LG
N.N. je postavio novu vest
FK "Mladost" Lončari odlučni u svojim namjerama...

FK " Mladost" iz Lončara, novi je član 4.lige FSP SMB Bijeljina (grupa Posavina), ali kako kažu u ovom klubu nemaju namjeru da tu stanu:

-"Ove godine slavimo jubilarnih 80 godina postojanja , želja nam je da pored ulaska u 4 ligu. ovu posebnu godinu za nas završimo kao lideri i 4.lige. Mnogo se ljudi uključilo u rad kluba, i to je već počelo da donosi rezultate. Pored finansijske stabilnosti , oformili smo sasvim respekta bilnu ekipu. Zadržali smo sve igrače od predhodne sezone ,a još su nam se priljučili: Marko Gajić (Lokomotiva Brčko), Nenad Gajić (Polet Čović Polje), Goran Ristić (Obilić Krpšić), Stanko Savić (Ilićka 01), Zdravko Vujić (NK Čelić) i Srđan Kakuća (Lokomotiva Brčko). Sa ovim igračkim kadrom smatram da možemo biti ozbiljni kandidati za ulazak u Regionalnu ligu, a ako nam se prilika ukaže daćemo sve od sebe da je iskoristimo".-kaže predsjednik kluba Novo Miškić.

"Imamo tu sreću da svake godine iz omladinskog pogona (koji godinama funkcioniše na zavidnom nivou) u  seniore prebacimo barem jednog igrača, tako da se nadamo da najbolji dani tek dolaze. Pratimo igrače na treninzima i mogu reći da svi jedva čekamo 19.08.2018. kada je zakazano prvo kolo,obećavam da Lončarce očekuje dobar fudbal."-dodaje Miškić.

 
0 0 pre 5 godina
Poslednja slika
DamirK pre 4 dana
Poslednji video
Administrator DC pre 6 dana