XS
SM
MD
LG

Gajić na kampu u Trebinju

Kamp koji organizuje Odbojkaški savez Republike Srpske uz podršku Ministarstvo porodice omladine i sporta Republike Srpske, u okviru „Ljetnje škole sporta“, počinje u nedelju 25.juna u Trebinju. Svečanom otvaranju prisustvovaće predsjednik Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić, koji je kao selektor muške seniorske reprezentacije SR Jugoslavije 2000. godine u Sidneju osvojio zlatnu medalju, kao i generalni sekretar OS Srbije Ivan Knežević.

Osim Zlatne medalje u Sidneju, Gajić je sa reprezentacijom Jugoslavije, četiri godine ranije osvojio bronzanu medalju u Atini, kao i dva evropska odličja (zlato i srebro), te srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu. Ovaj istaktnuti stručnjak, uzeće i kao promoter aktivno učešće tokom prvog dana rada kampa. To će dati posebnu dimenziju u radu sa mladim odbojkašima i odbojkašicama. Odbojkaškim kampom u Trebinju rukovodiće prof. dr. Goran Nešić, selektor ženske seniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine i trener sa licencom eksperta FIVB.

U kampu će učestvovati 110 odbojkaša i odbojkašicva i 20 trenera (uključujući i rukovodstvo kampa).

Nakon boravka u kampu u Trebinju Zoran Gajić i Ivan Knežević, zajedno sa predsjednikom Odbojkaškog saveza Republike Srske i Bosne i Hercegovine prisutvovaće utakmicama prvog dana Balkanskog prvenstva za juniorke koje će se od 27. juna do 1. jula igrati na Palama. Istog dana delegaciju Odbojkaškog saveza Srbije, Odbojkaških saveza Republike Srpske i Bosne i Hercegovine primiće gradonačelnika Istočnog Sarajeva i načelnika opštine Pale u odvojenim posjetama.