XS
SM
MD
LG
03.08.2017 Administrator DC

Ceca Kitić u Doboju

Proslavljena rukometašica Svetlana Kitić otvoriće 49. Međunarodni rukometni TV turnir šampiona "Doboj 2017", koji će biti održan od 15. do 19. avgusta, saopšteno je iz Izvršnog odbora turnira.

Foto: RTRS

Ceremonija otvaranja biće održana u utorak, 15. avgusta, u 17.00 časova na Stadionu sportskih igara u Doboju, koji je spreman za ovu manifestaciju. 

Iz Izvršnog odbora navode da su najavljene ekipe potvrdile svoje učešće, da će utakmice pratiti istaknuti internacionalni sudijski parovi sa EHF licencama, te da su smještajni kapaciteti za prijem sportista i sudija spremni. 

Na turniru će učestvovati ekipe "Kolding" iz Danske, "Eks" iz Francuske, "Sankt Peterburg" iz Rusije, "Vintertur" iz Švajcarske, "Tatran Prešov" iz Slovačke, "Kv Sasja" iz Belgije, te banjalučki "Borac" i dobojska "Sloga". 

I ove godine, medijski pokrovitelj turnira je Radio-televizija Republike Srpske. 

Štampani i propagadni materijal su u završnoj fazi izrade, a usvojena je i informacija da cijena ulaznica bude tri KM za jedan dan, odnosno 15 KM za svih pet dana trajanja turnira. 

Kao najava turniru, u ponedjeljak, 14. avgusta, biće održana "Parada sporta", defile sportskih klubova i kolektiva dobojske regije, nakon kojeg je predviđen koncert grupe "Neverne bebe". 

U petak, 15. avgusta, u 20.00 časova u Umjetničkoj galeriji Centra za kulturu i obrazovanje Doboj predviđena je promocija knjige Svetlane Kitić. 

Prošlogodišnji pobjednik dobojskog turnira je ekipa "CSM" iz Bukurešta,piše SRNA. 

Doboj /Fotos: Fejsbuk stranica Međunarodni tv turnir šampiona