XS
SM
MD
LG

Radnik gostuje u Kruševcu, plan je ostati neporažen!

Predstojeće  treće kolo SLS doneće nam "derbi" istočne Srbije u kojem će ekipa Radnika gostovati u Kruševcu, tamošnjim superligašu ekipi Napretka. Nakon jednog remija u gostima i poraza pred domaćom publikom, nakratko pred polazak na put iz stručnog štaba Radnika obećavaju da start prvenstva moraju popraviti:


"Mi ćemo pokušati da se iskupimo za poraz u poslednjem kolu i verujem da ćemo se kući vratiti neporaženi. Idemo u goste ekipi koja ima i dobar sastav i dobar stručni štab. Za greške ne možemo tražiti aliibi u bilo čemu.  Jednostavno nismo imali sreće da odigramo bolje i povoljnije prošlog vikenda i to je to. Nećemo se obazirati na prošlost. Idemo napred i gledaćemo da ubrzani raspored utakmica pred nama ispoštujemo na pravi način i ostvarimo dobre rezultate"- kaže nakratko pred put za Kruševac trener Krunić.

Pravo nastupa imaće za ovu utakmicu svi licencirani igrači. Zdravstveni bilten je odličan. Utakmica Napredak - Radnik igra se u petak od 20:00 uz direktan prenos na TV Arena Sport 1