XS
SM
MD
LG

Lijepa budućnost fudbala RS

U Doboju je na stadionu Luke selekcija U21 FSRS , koju je selektirao Slobodan Starčević, odigrala revijalnu utakmicu koja je zadovoljila malobrojne gledaoce kao u Stručni štab. Na okupu je bilo 32 fudbalera , a koji su standarni prvotimci u prvoligaškim klubovima Republike Srpske.

Svi pozvani fudbaleri imali su priliku da pokažu svoje fudbalsko umijeće tako da selektoru Starševiću predstoji težak zadatak da skrati spisak i odluči ko će u narednim susretima braniti boje RS. Ekipe crvenih I bijelih prikazale su dopadljiv fudbal, sa mnogo lijepih akcija, izvrsnih poteza pojedinaca I dobrih odbrana golmana. Za nijansu ekipa crvenih bila je bolja i u 65. minutu golom Borisa Aljetića iz jedanaesterca stigla do pobjede.

Pored dobre igre i velikog angažovanja fudbaleri su igrali izuzetno korektno tako da sudijska trojka predvođena Draženom Vasiljevićem, nije imala težak posao.

Strijelac Aljetić u 65. minutu (Jedanaesterac). Stadion Luke. Gledalaca 50. Sudija: Dražen Vasiljević. Pomoćnici:Danijel Mićić i Dejan Lazić (svi iz Doboja). Kartona nije bilo.

CRVENI U21 : Vićić, Jekić, Ivanović, Karjašević, Despotović, Ostojić, Stjepanović, Aljetić, Lukić, Bosančić, Bajraktarević. Igrali su još: Pećić, Marković, Šamara, Brković, Marković.

BIJELI U21: Ilić, Popović, Petrović, Lolić, Vojinović, Maksimović, Glišić, Petković, Malinović, Gavranović,Beširović. Igrali su još: Dragutinović, Lukić, Stojanović, Pupovac.