XS
SM
MD
LG

Startuju paljanski rekretivci

U organizaciji Udruženja fudbalera rekreativaca Pale, u paljanskom hramu čarobne igre na "petoparcu" u SC "Olimp", u nedelju 1. oktobra startuje šesto izdanje Lige rekreativaca u malom fudbalu "Pale 2017/18". 
Pravo nastupa imaju igrači stariji od 25. godina uz uslov da nisu registrovani ni za jedan klub, a igra se po pravilima pet plus jedan.

Pale imaju tradiciju malog fudbala i Liga je pun pogodak koja je obogatila i zauzela svoje mjesto u sportskom životu Pala, a prepoznatljiva je i u okruženju.

Predsjednik Udruženja fudbalera rekreativaca Pale Jovica Vukadin je izjavio da očekuje lijepo i uzbudljivo takmičenje uz dobro druženje, vitešku borbu, a projekat Lige je usmjeran na promiciju sportske rekreacije lica starosti iznad 25 godina, zdravlja, sportske kulture, tolerancije, a osnovni cilj je da takmičenje postane tradicionalno i što masovnije.

Interesovanje je bilo iznad očekivanja pa je učešće u nadmetanju uzelo 16. ekipa, a igaće se po jednokružnom sistemu svako sa svakim. U jesenjem dijelu sezone odigaće se 11. kola, a preostala četiri na rasporedu su u proljećnom dijelu prvenstva.

Posle ligaškog dijela nadmetanja prvoplasiranih osam igraće Plej of za prvaka, a preostali igraju Plej aut za plasman od 9. do 16. mjesta.

Očekuje se velika i neizvijesna borba, "skudeto" brani ekipa Džabulanija, a u prvom kolu snagu će odmjeriti.

10,00 Džabulani - Andžić
11,00 MI Bones pelet - Prača
12,00 Ćaće - Sjetlina
13,00 Kafe Flamingo - Olimp
14,00 Zlatno Zrno - Mobilends
15,00 Radis - Dalibran
16,00 Vodovod 9,januar - Badžani
17,00 Kafe Pavle - MDM