XS
SM
MD
LG

Ceci u čast

U znak sećanja na tragično nastradalu svestranu sportistkinju Svjetlanu Cecu Komlenović ,koja je život izgubila u saobraćajnoj nesreći 2011, Planinarski savez RS i PD Glasinac sa Sokoca i ove godine, po šesti put ,narednog vikenda organizuju memorijal posvećen ovoj darovitoj skijašici i planinarki.

U sklopu memorijala biće održano i četvrto  ,poslednje kolo lige RS u planinarskoj orjentaciji , kao i Kup nadmetanje za pojedinačnog prvaka i prvakinju RS.

Po rečima Željka Delića člana UO PD Glasinac i rukovodioca takmičenja očekuje se veliki broj učesnika na memo rijalu, a osim takmičarskih ekipa sa prostora Republike Srpske ovoj sportskoj  manifestaciji će prisustvovati i rodite lji,braća i sestra i ostala familija  pokojne Cece ,kolegice i kolege iz  društva i škole kao i dosta zajlubljenika u plani narstvo i sugrađana poznanika lika i dela ove uzorne devojke koja je izgubila svoj mladi život u svojoj 19. godini.

  -  Memorijal će početi okupljanjem na vojničkom spomen groblju na Sokocu u nedelju 15.oktobra oko devet časova gde ćemo posetiti večnu kuću i položiti cveće na humku naše Cece. Početak takmičenja za pobednika meorijala i četvrtog kola lige RS u planinarskoj orijentaciji će početi u 10. časova , a od 13 časova će uslediti start takmičara u Lupu- pojedinačno za prvaka RS u muškoj i ženskoj konkurenciji. Potom će se obaviti i svečana dodela priznanja najboljim. Takmičenje će se održati u prirodnom ambijenut obronaka Romanije.Po završetku memorijala će uslediti svečani ručak i druženje svih učesnika memorija la-zaključio je Željko Delić