XS
SM
MD
LG

Mačva u Zemunu poražena minimalnim rezultatom

Na gostovanju ekipi Zemuna u okviru 17. kola Super lige Srbije, šabačka Mačva je poražena od ekipe Zemuna minimalnim rezultatom. Jedini pogodak na utakmici postigao je Nemanja Vučić sa bele tačke u 40. minutu.

I ovu utakmicu obelezio je veliki broj žutih kartona ukupno 13. U prvom poluvremenu tri za ekipu Mačve - Adamoviću, Gemoviću i Protiću, a jedan za Zemunce - Justas Lasickasu, dok je u drugom pluvremenu sudija Danilo Grujić iz Niša javne opomene dosudio Arsenijeviću, Pejoviću i Gavriću, a u ekipi Zemuna zute kartone dobili su - Beljić, Đalović i Vučić. U nadoknadi vremena za svega četiri minuta, javnu opomenu dobijaju tri igrača Zemuna - Šaranov, Lečić i Vuković.

Šef struke crveno-crnih Dragan Aničić kaže da današnja igra nije bila na niovu prethodnih, ali da poraz nije zaslužen.

„Ponavljaju nam se neke stvari, ne realizujemo naše šanse, a primamo golove iz situacija koje ne bih komentarisao. Svaka čast igračima na borbenosti, igra nije bila na nivou prethodne dve utakmice ali poraz nismo zaslužili po svemu prikazanom na terenu“, rekao je Aničić.

Ekipa Mačve igrala je u sledećem sastavu: Filipović (g), Pejović (k), Protić, N. Jovanović, Ristivojević, Lazarević, Arsenijević (Vladisavljević od 74,min), Obrovac (Gavrić od 55.minuta), Matić, Adamović i Gemović (Milinković od 55.min).

U narednom 18.kolu, Šapčani u subotu, 25. novembra od 13 sati, dočekuju ekipu Javor Matis iz Ivanjice.

 pr Ana Acan