XS
SM
MD
LG

Slobodan Starčević najbolji trener Republike Srpske

Pored nagrada za najperspektivnije i najbolje sportiste Republike Srpske dodijeljena su i brojna druga priznanja.

Najbolja sportska manifestacija Kvalifikacioni turnir za vaterpolo Ligu prvaka koji je održan u septembru u Banja Luci. Nagradu je uručio Dragan Novaković, a primio je Slobodan Grahovac predsjednik VK Banja Luka.

Plakete za doprinos razvoju sporta su dobili nedakašnji atletičar i osnivač AK Glasinac Sokolac, Slavko Koprivica, i prvi predsjednik Plivačkog kluba ''Incel'' Banja Luka, i prvi predsjednik Plivačkog saveza Republike Srpske Milan Jejnić. 

Plakete kao ambasadori sporta Republike Srpske dobili su i Mladen Krstajić i Zoran Mikeš. 

Član KKI ''Vrbas'' Dragan Sikima dobio je plaketu za doprinos invalidskom sportu Republike Srpske. Plaketu za unaprijeđenje specijalnih i paralelnih veza Republike Srpske i Srbije u oblasti sporta dobili su Ministarstvo porodice omladine i sporta Republike Srpske i Ministarstvo omladine i sporta Srbije, Odbojkaški savezi Republike Srpke i Srbije, te proslavljeni košarkaš Nenad Krstić, koji je ove godine i predsjedavao izborom za najboljeg sportistu Republike Srpske. 

Najbolji trener godine je Slobodan Starčević, šef stručnog štaba premijerligaša FK Krupa.

Povelju za izuzetan sportski poduhvat godine dobio je Igor Božić koji je slijepe djevojke naučio skijanju. Posthumno je plaketu dobio i Milan Radaković, teniski vizionar, dugogodišnji direktor banjalučkog Čelendžera.

Najbolji sportski novinar godine i dobitnik nagrade ''Limun Papić'' je Andrej Knežević, sportski urednik Alternativne televizije.