XS
SM
MD
LG

Lavovi i Trebinje otvaraju šampionat

 

Košarkaški savez Republike Srpske na sjednici Izvršnog odbora održanoj 10. januara 2018. godine donio je odluku da domaćin polufinalnog tunira Prvenstva Republike Srpske u konkurenciji pionirki bude Košarkaški klub Lavovi Brčko.

Pored ženske pionirske selekcije Košarkaškog kluba Lavovi na turniru učestvuju i ŽKK “Trebinje 03” iz Trebinja i OKK “Igman” iz Istočne Ilidže.

Turnir će biti održan u nedelju, 21. januara 2018. god. u sportskoj dvorani Tehničke škole u Brčkom uz besplatan ulaz.

Raspored i satnica utakmica:

08:30h KK Lavovi – ŽKK Trebinje 03

10:30h ŽKK Trebinje 03 – OKK Igman

12:30h KK Lavovi – OKK Igman

Dvije prvoplasirane ekipe ostvariće plasman na finalni turnir Prvenstva Republike Srpske, koje će biti održan 03. i 04. februara.

U sklopu priprema za polufinalni turnir Prvenstva Republike Srpske, naše pionirke odigrale su prijateljsku utakmicu u Beogradu protiv ekipe ŽKK Ras i ostvarile ubjedljivu pobjedu rezultatom 57:20

Trener Aleksandar Bližnjaković na ovoj utakmici računao je na sve djevojke koje će biti u sastavu i za polufinalni tunir Prvenstva Republike Srpske, i to: Milica Đokić, Adna Okić, Nataša Maksimović, Ana Đokić, Amila Smajić, Katarina Stanišić, Sara Đokić, Nikolina Đokić, Melinda Selimbašić, Anđela Bajević, Tamara Šarenac i Džejla Hodžić.