XS
SM
MD
LG

San postaje stvarnost

Škola fudbala Mladost iz Glamočana kod Laktaša minulog leta organizovala je premijerni kamp Fudbalskog kluba Partizan, 50 dečaka je treniralo pod nadzorom trojice crno-belih trenera Aleksandra Trifunovića, Zorana Mamića i Zorana Tešovića, a da se sa ovog okupljanja može otići dalje pokazao je primer Saše Erkića iz Zvornika.

Ovaj jedanaestogodišnji dečak koji je zaljubljen u crno-belu boju boravio je u kampu Partizana u Glamočanima, a bio je i na probi u Humskoj na poziv stručnjaka omladinskog pogona aktuelnog šampiona Srbije.

-Ovo je najbolji primer da se radom i trudom može ostvariti svaki san i dostići postignuti cilj. Saša Erkić je učestvo vao na kampu Partizana u Republici Srpskoj i najbolji je dokaz kako se može obući dres voljenog kluba i trenirati sa tre nerima iz jedne od najprestižnijih škola fudbala u ovom delu Evrope – istakao je trener iz omladinskog pogona FK Partizan koji je radio u kampu u Glamočanima Zoran Tešović.

Direktor Škole fudbala Mladost Glamočani Milenko Petrović istakao je da je za ovu godinu interesovanje za kamp ogromno i da već sada mnogi zovu kako bi bili deo ove akcije koja je celu fudbalsku Republiku Srpsku podigla na noge.

-Saši Erkiću želimo sve najbolje i puno uspeha i sreće u nastavku karijere i drago nam je da smo putem kampa Partizana pomogli jednom mladom i talentovanom dečaku da dođe do fudbalskog hrama u beogradskoj Humskoj. Za sve ostale dečake koji prošle godine nisu bili deo kampa u Republici Srpskoj, a žele, kao i oni koji hoće ponovo da dođu vrlo brzo ćemo objaviti termin i detalje kampa FK Partizan u Glamočanima za 2018. godinu. Mi vodimo brigu o mladosti, talentima i radosti – rekao je Milenko Petrović.

S. Basara/Sportski žurnal 

Zoran tešović i Saša Erkić