XS
SM
MD
LG

Kosanović o savremenom fudbalu

Šef stručnog štaba  FK Napredak Milorad Kosanović održao je predavanje na temu "Savremeni fudbal-struktura treninga u fudbalu, takmičarski mikrociklus".

U organizaciji Fudbalskog kluba Napredak i Fudbalskog saveza grada Kruševca, u prepunoj sali Kruševačkog pozorišta, odmereno, staloženo i jasno Kosanović je okupljenim trenerima, delegatima i sudijama Rasinskog okruga izneo osnovne postavke strukture treninga i takmičarskog mikrociklusa.

Prepoznatljiv šarm Napretkovog stratega uz pre svega bogatu trenersku karijeru i višedecenijsko iskustvo rada u fudbalu, stvorio je prijatnu interaktivnu atmosferu među prisutnima.

Treneri Rasinskog okruga imali su prilike da čuju o radu na održavanju motoričko-funkcionalnih sposobnosti igrača, ali i da posmatrajući predavača nauče nešto i o savremenom fudbalskom treneru koji poučava, savetuje, obučava i upravlja u svako vreme, stvara i sa ljubavlju primenjuje sve pozitivne sile u radu sa ekipom, ili u konkretnom slučaju, sa publikom koja je pratila predavanje.